divendres, 28 d’octubre del 2011

Bosses per la robeta del bebè

L'arribada d'un bebè és molt i molt important, i és per això que les mares procuren tenir-ho tot ben preparat per quan arribi el moment.
Com que les primeres mudes han estat escollides amb molt d'amor, o han estat fetes per l'àvia, la tieta o algú a qui li fa especial il·lusió l'arribada del nadó, es mereixen un embolcall especial. És per això que hem dissenyat aquestes bossetes de cotó pintades a mà per guardar la robeta durant els tres dies d'estada a la clínica, amb la possibilitat de fer-ne una quarta per els que es queden un dia més.

La llegada de un bebé es muy importante, y por este motivo las mamás intentan tenerlo todo bien preparado para cuando llegue el momento.
Como las primeras ropitas han sido escogidas con mucho amor o las ha hecho la abuela, la tía o alguien a quien le hace especial ilusión la llegada del bebé, se merecen un emboltorio especial. Por esto hemos diseñado estas bolsitas de algodón pintadas a mano para guardar la ropita durante los tres días de estancia en la clínica, con la posibilidad de hacer una cuarta para los que se quedan un día más.










Preu Conjunt de 3 bosses de 25x30cm: 40€
Preu Bossa addicional de 25x30cm: 16€
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...