divendres, 25 de novembre del 2011

Conjunt de pitets i tovallola de lactància

Aquesta és una de les nostres propostes a l'hora de fer un regal a un nadó. Es tracta del conjunt de 2 pitets i una tovalloleta de lactància.
La tovallola és perfecte per a les mares lactants. Per una banda és de teixit de rus, i per l'altra d'un dels nostres teixits estampats. Te una mida de 20x35cm i és perfecte per posar-la sobre l'espatlla i evitar que el bebè ens embruti la roba.
Els pitets són un accessori ideal per als bebès. La seva forma triangular fa que s'adapti perfectament al coll i en ser de rus per la part interior evitarà que els petits portin la samarreta mullada contínuament. Per altra banda, els estampats de la part superior el faràn un accessori modern i divertit per als nostres bebès.
Els teixits de les tres peces són combinables entre ells. Consulteu disponibilitat i combinacions dels mateixos.

Esta es una de nuestras propuestas a la hora de hacer un regalo a un bebé. Se trata del conjunto de 2 baberos i una toallita de lactancia.
La toalla es perfecta para las madres lactantes. Por un lado es de tejido de rizo, y por el otro, de uno de nuestros tejidos estampados. Tiene una medida de 20x35cm y es perfecta para ponerla sobre la espalda y evitar que el bebé nos ensucie la ropa.
Los baberos son un accesorio ideal para los bebés. Su forma triangular hace que se adapte perfectamente al cuello y al ser de rizo por la parte interior evitará que los pequeños lleven la camiseta mojada continuamente. Por otro lado, los estampados de la parte superior lo harán un accesorio moderno y divertido para nuestros bebés.
Los tejidos de las tres piezas son combinables entre ellos. Consultad disponibilidad y combinaciones de los mismos.









Preu del conjunt: 23€
Preus per separat:
tovallola 10€/u
pitet 8€/u
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...