divendres, 29 de juliol del 2011

A punt per tornar a l'escola!

Tot just acabem d'encetar les vacances, però als pares sovint ens agrada no deixar les coses per última hora i tenir-ho tot més o menys preparat per quan arribi l'hora de tornar a l'escola.
Per això avui presentem la nova col·lecció de motxilletes i bosses del berenar que hem dissenyat  i cosit a mà amb molta cura per fer que siguin especials i per que acompanyin els nostres petits al llarg del curs.
La tortuga, el coet, la balena, els muffins i l'avió són un referent visual divertit i fàcil d'identificar per als petits.








* El color de la motxilla i els dibuixos, poden ser intercanviables.
*  Si vols tenir la teva motxilla per començar el nou curs, envia'ns un correu electrònic a amblesmans@gmail.com i ens posarem a treballar!
Preu motxilla: 25€    Preu bossa berenar: 16€

2 comentaris:

Bet ha dit...

M'agrada molt el vostre blog! està ple d'idees fantàstiques (tot i que al final fa mandra fer-les un mateix jeje). He vingut a parar aquí des del "Tots a la cuina!" espero trobar-vos algun dia en una fira i sinó ja passaré per la botigueta Vermella de la Travessera! felicitats!

amblesmans ha dit...

Hola Bet,
Gràcies per visitar-nos! ens encanta que us agradin les coses que fem.
Si el que t'agrada més són els articles infantils, no els trobaràs a Vermella, ja que és una botigueta de roba i complements de dona. De totes maneres, passa't-hi, que hi ha cosetes ben boniques.
Si estàs interessada en alguna cosa en especial, pots demanar-nos-la directament mitjançant el nostre correu electrònic.
Fins aviat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...