divendres, 21 d’octubre del 2011

Penjolls de crochet

Recuperant una de les formes més antigues de teixir, hem creat aquesta col·lecció de penjolls de crochet de gran tamany atractius per la seva senzillesa i elegància.  Es poden lluïr en escots, en la versió curta o bé sobre la roba, en la versió llarga.
Els penjolls ténen un diàmetre aproximat de 8cm i els podem teixir en els següents colors: caldera, marró, gris, blau marí, verd i negre .
Els cordonets d'antelina de color negre, marró o granat, poden ser de 40cm o de 80cm de llarg i estàn acabats amb una tanca a pressió molt còmode de posar.
En vols un?

Recuperando una de las formas más antiguas de tejer, hemos creado esta colección de colgantes de crochet de gran tamaño atractivos por su sencillez y elegancia.  Se pueden lucir en escotes, en la versión corta, o sobre la ropa en la versión larga.
Los colgantes tienen un diámetro aproximado de 8cm y los podemos tejer en los siguientes colores: caldera, marrón, gris, azul marino y negro.
Los cordones de antelina de color negro, marrón o granate, pueden ser de 40cm o de 80cm de largo y estan acabados cun un cierre a presión muy cómodo de poner.
¿Quieres uno?







Penjoll curt: 20€
Penjoll llarg: 22€
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...