diumenge, 16 d’octubre de 2011

Un jardí de flors per l'Emi

Tot i que acabem d'encetar la tardor, a la mamà de l'Emi se li va ocórrer donar una nota de color a la cel.lebració del seu bateig i ens va proposar de fer punts de llibre amb flors variades que nosaltres vam fer amb un pal de gelat i feltre de colors.
Vam completar el detall pintant a mà la data del neixament de la nena i embolicant cada floreta amb paper de celofan i una etiqueta on constava la data del bateig i el nom dels padrins.
També vam fer la decoració del pastís de la celebració, que es composava de les mateixes flors, una papallona, una abella i el nom de l'Emi.
Així van quedar aquests bonics separadors amb els que els pares van poder obsequiar a tots els qui els van acompanyar en aquell dia tant especial presentats dins d'una cistella de palma de color blau decorada.

Aunque acabamos de empezar el otoño, a la mamá de Emi se le ocurrió dar una nota de color a la celebración de su bautizo y nos propuso hacer unos marca páginas con flores variadas que nosotras hicimos con un palo de helado y fieltro de colores.
Completamos el detalle pintando a mano la fecha de nacimiento de la niña y envolviendo cada florecita en papel de celofan y una etiqueta donde constaba la fecha del bautizo y el nombre de los padrinos.
También hicimos la decoración para el pastel de la celebración, compuesta por las mismas flores, una mariposa, una abeja y el nombre de Emi. 
Así quedaron estos bonitos separadores con los que los padres pudieron obsequiar a todos los que les acompañaron en ese día tan especial presentados dentro de una cesta de palma de color azul decorada.

Si voleu més informació sobre els detalls de bateig, preus o plaç d'entrega, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic:  amblesmans@gmail.com

Si queréis más información sobre los detalles de bautizo, precios o plazo de entrega, os podéis poner en contacto con nosotras a través de nuestro e-mail:  amblesmans@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...